Jocuri care iti dau fiori

Chiar daca nu sunteti gameri inraiti cred ca stiti ca grafica jocurilor pe calculator evolueaza in ton cu efectele speciale din filme. Asta inseamna mai multa interactivitate din partea jucatorului, un sentiment de imersiune mai puternic si nu in ultimul rand un joc mai bun. Ca si in cazul Hollywood-ului anual apar o gramada de clone, dar si cateva titluri reprezentative, cele care dau un impuls industriei jocurilor. F.E.A.R. este un astfel de joc, lansat anul trecut si care a primit zilele astea un add-on, Extraction Point.

FEAR

As caracteriza F.E.A.E. ca o combinatie intre filmul The Ring si jocul DOOM, cu actiunea care se petrece undeva la mijloc. Atmosfera jocului este incredibil de apasatoare si infricosatoare, verdictul fiind clar: nu m-am mai speriat asa de mult intr-un joc niciodata. Firul epic de prinde si nu poti sa te destinzi, sa te detasezi, esti pionul principal, numai tu poti iesi viu din povestea pe care trebuie sa o termini, nu poti sa renunti. Uitati-va si la trailer-ul de anul trecut si poate va incumetati la un F.E.A.R.

[youtube]6MpV1rMIAfw[/youtube]

Gata, ma bag la o mica repriza, pana nu se intuneca afara :)

14 comentarii la “Jocuri care iti dau fiori”

  1. E super misto jocul……..l-am terminat pe tot………as mai vrea sa mai apara jocuri dinastea……..sunt super misto………VREM JOCURI HORROR!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.*

*