Continuum: un serial SF care ar fi putut sa imi placa mult de tot

Cum imi place sa afirm de fiecare data, sunt fan al filmelor si serialelor SF care contin o farama oricat de mica de calatorit in timp. Din pacate nu sunt destule filme SF care sa abordeze tema asta. De aceea am fost incantat cand am vazut trailerele pentru Continuum.

Intriga este destul de interesanta: intr-un viitor in care guvernele sunt inlocuite de corporatii, un grup de luptatori, care se revolta impotriva sistemului, sunt condamnati pentru cateva crime. In timpul executiei reusesc sa evadeze in viitor, insa din greseala calatoresc inapoi in timp 60 de ani. In timpul evadarii reuseste sa plece cu ei si o politista cu un costum de serviciu hi-tech.

Eu personal m-as fi asteptat sa fie un serial despre rezistenta care lupta impotriva corporatiilor, nu o poveste despre saraca politista despartita de familie (din motive de sincronizare, bineinteles) care se baga in seama foarte repede cu fortele de ordine din zilele noastre, care nici nu banuiesc ca ea vine din viitor (scenariu foarte stupid aici) si lupta cu raufacatorii ce vor cu orice pret sa impiedice viitorul corporatist.

Deci ati inteles, idee buna, potential mare, totul irosit pentru o poveste ‘corecta’, care sa nu supere pe nimeni. Daca stiti alt serial SF bun cu calatorit in timp poate imi spuneti si mie.

Continuum

Continuum

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *