Vreti sa vedeti un film bun? Recomand Farewell

Cu totii cred ca  ne-am plictisit de filmele americane, dar oferta de filme europene este foarte limitata din pacate. Cu toate acestea din cand in cand mai apare cate un film care merita vazut. Unul din aceste filme este Farewell (L’affaire Farewell), un film francez din 2009 care ne plaseaza in anii de varf ai razboiului rece intre SUA si Rusia.

Povestea urmareste cazul unui colonel KGB care isi iubeste tara si familia si decide ca este nevoie de o reforma fundamentala pentru ca Rusia sa poata avansa ca societate. Calea aleasa de colonelui Gregoriev, interpretat excelent de Emir Kusturica, este de a trimite documente secrete americanilor prin intermediul unui angajat al ambasadei Frantei in Moscova.

Poster Farewell (2009)

Poster Farewell (2009)

Povestea este adevarata, si filmul creaza o puternica senzatie de autentic, lucru pe care rar il simti in filmele de la Hollywood. Uitandu-ma pe IMDB insa nu pot sa nu observ ca filmul nu prea si-a scos banii, deci stiu sa faca bani americanii cu filmele lor, chiar daca nu sunt pe placul celor cu inteligenta peste medie.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Stop fumat says:

    Citind articolul tau ma gandesc sa descarc filmul sa-l vizionez. Imi plac extraordinar de mult filmele istorice. Multumesc si La multi ani in noul an!

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *