Dacia Logan 2 si Sandero 2 nu arata deloc rau

Masina de rand a romanului, Dacia, nu a fost niciodata o demonstratie de tehnologie, lux sau performanta, oricat de multe spoilere si tobe si-au montat posesorii. Cu toate acestea nu cred ca poate nega cineva faptul ca modelele autohtone evolueaza putin cate putin de la generatie la generatie.

Din pacate si pretul urmeaza aceeasi tendinta, dar cum dupa revolutie salariile au avut tendinta pronuntat crescatoare nu cred ca putem numi Dacia din ziua de azi un produs inaccesibil consumatorului de rand (fata de alte masini adica). Concurenta vine puternic din urma, deci si Dacia lanseaza facelift-uri si modele noi din ce in ce mai des, iar pentru sfarsitul lunii sunt asteptate Dacia Logan 2 si Sandero 2, fiecare aratand mai dichisit in haine noi.

Tehnic nu prea s-a schimbat nimic: a mai aparut un touchscreen pe ici pe colo (optional) si un motor de 0.9 litri pe benzina cu turbina, de 90 CP. Cea mai mare diferenta este vizuala, precum vedeti mai jos. Stim cu totii ca pozele de presa mereu arata mai bine ca realitatea, dar parca nu mai vorbim de cutii de conserve ca inainte. Cel mai mult din cele doua imi place Sandero 2, poate si pentru ca este hatchback.

Acum sunt curios daca preturile au luat-o la deal sau nu…

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *