Dacia Sandero in Showroom

Recunosc ca imi face cu ochiul Dacia Sandero. Arata mai bine ca orice Dacie de pana acum si are atuul de a fi ieftina de intretinut si are un pret relativ scazut. Dar destul cu lucrurile pe care le stiati deja. Sa va povestesc despre prima impresie live, deoarece azi am fost la Meridian Vest sa ma urc si eu in Masina Romanului.

Ma asteptam la ceva mai bun decat un Logan, dar nu cine stie ce, ci doar plastice mai bune in interior. Partial am gasit, exceptie facand insertiile de plastic cu efect de crom satinat, de mare arta. Spatioasa e, pozitia de condus pare mai confortabila, scaunele mai pufoase, pedalele mai moi si cam atat cu partea pozitiva. Ah, si look-ul, mult mai reusit decat viitorul Dacia SUV.

Revenind la ce nu mi-a placut la Dacia Sandero: usita rezervorului se deschide din exterior, claxonul nu este pe volan, scaunul se regleaza pe verticala dupa un algoritm necunoscut si senzatia de ieftin in general, dar nici concurenta nu sta mult mai bine la acelasi pret. Pana la test drive-ul de pe 19 iunie (cu ocazia zilelor usilor deschise Dacia) o mini galerie de poze.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *