Festivalul International al Luminii Spotlight in Bucuresti

Bucurestiul nu este cel mai frumos sau curat oras european, cu totii suntem constienti de asta, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa laudam initiativele care reusesc sa ne faca capitala mai placuta, chiar daca doar pentru trei zile, cum s-a intamplat intre 23 si 25 aprilie 2015, cu ocazia Festivalului International al Luminii Spotlight, la care a participat si orasul nostru. De ce festival al luminilor? Pentru ca 2015 a fost declarat de UNESCO Anul International al Luminii, in ideea intelegerii rolului luminii in lumea moderna (mai multe detalii gasiti pe Metropotam).

Festivalul International al Luminii Spotlight (Bucuresti 2015)

Festivalul International al Luminii Spotlight (Bucuresti 2015)

Trebuie sa recunosc ca nu sunt foarte interesat de semnificatia Festivalului International al Luminii, dar sunt bucuros ca am apucat sa ma plimb si eu printre jocurile de lumini, unele foarte impresionante vizual, precum puteti vedea din pozele acestui articol. A fost foarte multa lume pe strada, dar s-a mers civilizat. Asta pe jos, pentru ca traficul a fost oprit pe Calea Victoriei, lucru ce a nemultumit soferii care erau dirijati politicos de agentii de circulatie. Per total insa au fost foarte putine motive de enervare, lucru rar pentru momentele cand iesi din casa in Bucuresti.

Pe mine m-a convins sa merg un reportaj de la TV cu padurea de neoane din spatele Bancii Nationale. Asteptarile au fost cam mari din partea mea si am fost putin dezamagit, dar mi-a placut foarte mult zona padurii de baloane, cea de langa Sala Palatului.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Am participat si eu la eveniment. Mi-a placut, ce pot sa spun. Cred ca se putea investi chiar mai mult, dar a fost suficient pentru editia de acum.

    • Ionut Popa says:

      Cred ca Bucurestiul in particular si Romania au general are nevoie de motive sa iasa lumea din casa, sa stea mai putin la televizor :)

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *