Mi-am dat seama ca ma joc din ce in ce mai mult pe iPad

De pe vremea primului meu calculator, un 486, m-am jucat foarte mult. Pana cand am terminat facultatea nu am avut un PC prea baban pentru jocuri seriose, dar in timp am ajuns si la configuratii mai tepene (adica prea scumpe pentru scopul lor). Abia recent am reusit sa ma cam las de jocuri.

Poate e din cauza ca ma enerveaza controller-ul de Playstation 3 (consola pe care am si vandut-o), poate nu mai am timp sa nu imi place sa pierd timpul cu jocuri. Glumesc bineinteles, nu m-am maturizat, doar ca am trecut de la jocuri la filme si seriale.

Oricum, ce vroiam sa va zic este ca imi plac din ce in ce mai mult jocurile pe iPad. Noua generatie este extrem de potenta, putand rulat jocuri in rezolutia nativa de 2048 x 1536 pixeli si nu in orice conditii, cu cu anti-aliasing 4X (as vrea sa am asa de multi pixeli pe monitorul pe care lucrez). Da, o sa ziceti ca jocurile sunt simpliste ca grafica, simulare fizica sau univers, dar va zic doar atat: incercati Real Racing 2 HD. Jocul tine minte urmele ramase de la cauciucurile masinilor, ca idee.

iPad se descurca bine pe post de consola de jocuri

iPad se descurca bine pe post de consola de jocuri

Chiar daca nu se compara la grafica cu cele mai noi jocuri de pe PC, eu zic ca se bate de la egal la egal cu consolele actuale. Nu mai zic ca majoritatea jocurilor se incarca in cateva secunde. Pe PS3 turbam pana se incarcau circuitele in Gran Turismo 5.Multiplayer-ul functioneaza ireprosabil in toate jocurile pe care le-am incercat. In plus un iPad costa 20 si ceva de milioane si va rula jocuri noi si peste 2-3 ani, spre deosebire ce un calculator construit special pentru jocuri.

Si inca o chestie: un joc bun de iPad costa cativa dolari, nu 40-50 sau 60-70 cat costa unul de consola. S-ar putea ca peste cativa ani sa ne jucam cu totii pe tablete, nu credeti?

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. jocuri says:

    Iti recomand (asta in cazul in care nu ai jucat deja), un alt joc super realist, grafica este foarte apropiata de realitate…Grid. Este foarte interesant, nu este genul NFS cu piciorul pe acceleratie.

  2. Arevik says:

    Alte trofee nu cred ca vor mai fi si daca e mi'ar palcea sa am un trofeu intitulat Branza de aur la cate jocuri am pierdut numai eu stiu,sau putem primi recompense in EXP atunci cand atingem un atumit numar de jocuri jucate,votate,comentate,atunci cand ajungem pe locu 1 in oras,pe global,etc :>

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *