Nu cred ca as putea sa lucrez pentru Lamborghini

Ma uitam mai devreme la noua serie de documentare Super Cars de pe National Geographic si am observat dedicatia cu care lucreaza muncitorii in fabricile respective. Am vazut asta la Lamborghini acum (cu ocazia noului Aventador), al Ferrari cu alta ocazie, la Bentley, Roll Royce si tot asa.

Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador

E clar ca nu vorbim de un Dorel mioritic, ci de mecanici foarte priceputi, platiti bine (pentru meseria lor), dar sunt sigur ca marea majoritate a angajatilor din astfel de companii nu isi permit sa cumpere masinile pe care le monteaza manual pe linia de asamblare.

Sa fie clar, nu ma refer la directori, pilotii de teste si alte functii care in orice firma iti asigura ‘accesul’ la masini scumpe, ci de omul de rand, foarte mandru de altfel ca a pus mana la constructia unui din cele 800 de Aventadori produsi pe an.

Eu personal nu cred ca as putea lucra pentru a construi un produs pe care nu mi l-as permite M-ar demotiva complet. Nu ma refer la proiectare, caz in care mandria de a spune “eu am desenat linia masinii asteia” sunt sigur ca ar face toti banii, ci la cei care cloneaza zi de zi munca din ziua precedenta. Dar eu sunt roman, nu? :)

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *