Si-a schimbat BETA sensul cumva?

De ce intreb asta? Ieri am incercat sa instalez BBpress, forumul dezvoltat de autorii WordPress, unul din CMS-urile mele preferate in 2006 (in 2005 a fost PHP Nuke). Am incercat sa il integrez cu un blog WordPress (pasii sunt descrisi usor in documentatia BBpress), deci am ales instalarea mai dificila. Dificila pentru ca trebuie citit cu atentie, instalarea nefiind prea dificila pentru cine are cunostinte de PHP si MySQL.

Din pacate nici pana la ora actuala nu am reusit sa fac Forumul sa functioneze in totalitate. Functia care m-a atras cel mai tare, cumularea tabelei cu useri a WordPress cu BBpress, functioneaza fara probleme. Ce nu funtioneaza este forumul propriu-zis, nu se poate naviga prin posturi, ci se pot face doar subcategorii. Nu m-am lasat pagubas cu una cu doua, dar nici forumul BBpress, sectiunea troubleshooting, nu a reusit sa ma lumineze (ei oare cum l-au instalat? :) ).

E drept ca BBpress este in versiune BETA 0.73, dar cred ca ar fi fost frumos sa fie functional. Problema mea au intalnit-o si alti useri de pe forumul oficial, dar inca nu s-a gasit vreo rezolvare.Unde mai pui ca e o problema destul de mare pentru un forum sa nu poti vedea posturile….

Sunt suparat pentru ca m-am obisnuit in ultimul timp cu versiuni BETA functionale, care cel mult, nu aveau toate optiunile versiunii finale (cred ca Google m-a obisnuit cu asta). Voi v-ati mai lovit de astfel de probleme cu versiuni BETE? :)

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

 1. mindwar says:

  Sunt suparat pentru ca m-am obisnuit in ultimul timp cu versiuni BETA functionale

  pai ti-ai raspuns singur la intrebare :)
  noul trend este asa numitul perpetual beta. e normal ca utilizatorii “sa se obisnuiasca” cu asha ceva deci sa aiba asteptari mai mari decat acum ceva vreme de la aplicatii.

 2. Cristi says:

  salut, caut si eu de ceva vreme niste instructiuni de instalare si de integrare a bbpress’ului dar mai in limba romana sau chiar si in engleza genul(mura n gura) ca, in instructiunile de la ei de pe site mi’am cam prins urechile si nu am reusit sa il instalez nici pe local nici pe net.. daca e cineva capabil sa ma lumineze ii multumesc.

 3. Cristi says:

  inca le mai caut .. :D
  nimeni?

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *