Cred ca o sa fie primul an fara CERF pentru mine

Cerf 2009Merg la CERF anual de prin clasa a zecea. Anul asta cred insa ca o sa fac o pauza. De ce? Pai poate nu stiti, dar acum vreo 3 saptamani Expotek, organizatorul CERF, a anuntat ca cel mai tare targ IT&C romanesc isi inchide portile pentru publicul larg, devenind un eveniment B2B. Cu siguranta nu sunt bucuros desi in ultimii ani CERF devenise un targ pentru mancatorii de mici, bautorii de bere si cei care vanau premiile de la concursuri.

Daca ar fi fost doar partea cu orientarea B2B (in genul Computex, adica in continuare poti vedea produsele expuse, poti asista la demo-uri) m-as fi dus si anul asta, dar din pacate tot ce-a mai ramas din CERF sunt conferinte si prezentari cu orientare pe business nu spre consumer. Numarul de pavilioane s-a redus la unul singur, iar perioada targului a scazut la 3 zile (3 – 5 iunie, editia numarul 18).

Poate e din cauza crizei (gigantii telecom locali si retailerii mari au anuntat ca nu vin in ultimul moment), dar eu nu cred ca la anul va fi mai bine pentru CERF. Pacat, pentru ca era singurul targ in care gadgetarii si geeksi locali puteau sa vada si sa puna mana pe noutati, nu doar sa citeasca pe Internet despre ele.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Eu am renuntat la CERF de cativa ani buni pentru ca pe langa CeBIT acesta era o scurta ploaie de vara…

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *