Felicitarile digitale de Sarbatori

Stiu ca n-am prea scris de ceva timp pe Ionutpopa.ro, dar ma concentrez pe blogul in engleza (sau cel putin asta e scuza mea). Deci revin cu asa de vineri dupa-masa cu un post sponsorizat, despre felicitari in general si felicitari.com in particular.

Deci ia sa vedem, sa incepem cu parerea mea despre felicitari digitale. Chiar daca nu il folosesc prea des, acest tip de “cadou” este suficient pentru a mai descreti fruntea prietenilor si un gest suficient sa le aduca aminte ca nu i-ai uitat.

Acum despre felicitari.com, imi place ca are layout simplu, foarte simplu. Nu l-au incarcat cu reclama si functii suplimentare: pana la urma esti acolo ca sa cauti si sa trimiti felicitari. Ce nu-mi place e ca trebuie sa imi fac cont, dar na, nu poti sa le ai pe toate.

Interesanta este functia de trimitere automata a felicitarilor. O au si altii, dar tot te scutesc de efort: le dai la toti din timp felicitari, fara sa te mai chinui sa iti aduci aminte. Ar fi interesant daca ai putea clona orarul de anul asta pentru cel viitor, sa reduci si mai putin efortul :)

Chiar daca acum felicitari.com nu are foarte multe felicitari sigur lucrul asta se va schimba odata ce au dat drumul la concurs cu premii deloc de neglijat: 300 Euro plus o campanie publicitara de 1500 Euro.

felicitari.com

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. octavian says:

    si mie tot felicitarea asta imi place…(normal, ca doar eu am facut-o :) )

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *