Hasta la vista, Windows Vista

Azi e 30 ianuarie, o zi complet obisnuita pentru noi (exceptie cei nascuti azi), dar pentru Microsoft este ziua judecatii. Vista se lanseaza azi, oficial. Neoficial toata lumea l-a incercat sau downloadat de pe Internet.

Vista este rezultatul a cativa ani buni de munca, miliarde de dolari investiti (o parte in reclama, am vazut in Bucuresti si reclame video si un Magheru plin de postere rotunde). Fata de asteptare Vista este un produs de…. stiti voi. Nu include multe lucrurile care au fost promise initial, costa cat 2 calculatoare echipate complet (junkuri, dar totusi calculatoare) si consuma resurse cat 2 calculatoare (dar de data asta mai bine echipate, nu cu 256 MB de RAM).

Va avea succes? Fara indoiala, poate sa fie BETA, META, TETA si tot ar avea succes. Daca nu iti convine ce faci? Treci pe Linux (99% din utilizatorii unui PC nu cred ca stiu ce e aia linie de comanda) sau cumperi Apple (la cat costa un Apple serios, ma indoiesc ca isi permit prea multi, cel putin pe la noi prin meleaguri de lumea a 3-a intrata in UE). Ramasul cu XP nu e o optiune, Microsoft va taia suportul pentru el la un moment dat.

V-am trezit interesul, cautati cu nerabdare linkul din post catre Vista? Naspa atunci, ca nu vi-l dau. Daca nu stiti sa cautati pe Google n-aveti ce face cu Vista, ca aveti nevoie de legatura la Internet sa il activati.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Exact ca tranzitia 2000 -> XP.
    Incet incet lumea se va obijnui cu el, se vor face tot felul de patch-uri, noi releasuri si asa mai departe.

    Nu e dracul chiar asa de negru ;)

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *