Solutii de gasire rapida a locurilor de parcare

sistem de parcare automat Cu totii stim cat de aglomerat este Bucurestiul din punct de vedere al traficului. Motivele sunt multe, de la prea multe masini la prea putine locuri de parcare, semafoare nesincronizate, taximetristi stapani ai soselelor pana la tipicele blonde la volan in SUV.

â??Solutiileâ? propuse de guvernanti sunt pur si simplu dovezi de incompetenta/nepasare, depinde la cine te referi. Cu toate acestea solutii exista, dar in alte tari, una din aceasta fiind marea America, a se citi SUA, a se citi San Francisco, unde va fi pus un functiune in curand primul sistem automat de strangere a informatiilor privind locurile de parcare libere.

San Francisco este un oras cu WiFi gratuit, retea folosita si de senzorii plasati in locurile de parcare din oras, senzori care strang informatiile despre locurile disponibile, informatii care sunt disponibile initial printr-un website, accesibil de pe telefonul mobil. Ma astept ca pe viitor sa fie disponibile programe pe care le instalam pe telefoane, care ne indica cel mai apropiat loc de parcare corespunzator coordonatelor noastre GPS. [Sursa]

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

1 răspuns

  1. Kappacelu` says:

    Ideea e geniala. Dar nici gigi becali nu are bani sa o aplice:P

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *