Spammerii minte nu are, spameaza tot ce prinde in cale

SPAM-ul este un fenomen care ar trebui luat din ce in ce mai in serios. Mult peste jumate din emailurile trimise zilnic sunt SPAM. Mai rau este ca au inceput SPAM-uri pe telefoane, messenger, comentarii pe situri si cate si mai cate forme de a te convinge sa ajuti o sarmana mostenitoare nigeriana sau sa iei pilula albastra fermecata, nu cea din Matrix.

Azi am vazut ca si romanii nostri pot fi ingeniosi cand vine vorba de SPAM, de fapt asta e trasatura poporului nostru, ingeniozitate doar cand e vorba de lucruri rele. Ce s-a intamplat? Am primit pe blog un comentariu la un post mai vechi, iar cum memoria nu mai este ca la 20 de ani, m-am apucat cu aplomb sa raspund. Am editat putin si comentariul respectiv, si am sters linkul de la sfarsit care ducea la un site universitar, o porcarie presupun. Noroc cu Costin care a observat si mi-a spus.

Ca informatie auxiliara, zilele astea s-a pronunta prima sentinta din US a unui Spammer, un colosal 101 ani de inchisoare. Eu sunt de acord cu sentinta respectiva, mai ales daca facea ce facea de cativa ani buni, a mai facut si frauda si te miri ce. Unii colegi ma contrazic, dar eu imi pastrez parearea, mai ales ca protejarea de SPAM costa bani, bani care, cu siguranta, ar putea fi cheltuiti in alte directii mai prolifice. Cititi si voi stirea si spune-ti daca sunteti de acord, sunt curios.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *