The RAID Redemption: un film pentru iubitorii de actiune

Daca va plac filmele de actiune atunci trebuie sa ii dati o sansa lui The Raid Redemption, chiar daca e produs in Indonezia. Ba mai mult, cred ca asta il si face interesant, fiind 80-90% actiune pura (se bat tot timpul pe ecran), are si o poveste de fundal, mica ce-i drept, si e lipsit de cliseele clasice ale filmelor hollywoodiene.

Mie mi-a placut foarte mult si as mai vrea sa vad astfel de filme. Rating-ul pe IMDB este un foarte mare 7.9 ceea ce inseamna ca si altora le-a placut la fel de mult. Atentie insa: filmul este foarte violent, aproape extrem in unele momente, dar tocmai de asta e un film bun de actiune. Mai jos aveti trailerul:

Update: am vazut si The Raid 2 si e si mai temential in ceea ce priveste scenele de actiune, unele filmate dintr-o singura bucata. Pur si simplu te lasa cu rasuflarea taiata daca esti pasionat de arte martiale si iti amintesti cu placere de Sora 13, un film care ne-a placut tuturor celor din generatia ’80.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Sonia says:

    Pare interesant trailer-ul, o sa il vizionez si eu cat de curand.Sper sa fie bun pentru ca am ramas dezamagita de filmele din ultimul timp

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *