Toate telefoanele ar trebui să aibă WiFi

Dacă este o tehnologie care nu trebuie să lipsească într-un telefon făcut în 2013, cred că aceasta ar fi WiFi, nu 4G, nu NFC (mă contrazicea cineva că e deja consacrată această tehnologie…haha). De ce zic asta, pentru că m-am jucat cu un Nokia Asha 205 (review-ul îl găsiţi aici), un telefon foarte accesibil, care se vinde pe la 250 RON versiunea dual-SIM.

Evident că nu te poţi aştepta la prea multe de la un asemenea telefon, dar la bani pe care îi cere Nokia pe el, se comportă decent şi poate satisface nevoile cuiva care vrea un telefon foarte robust, cu ceva funcţii de smartphone (nu e un smartphone proproiu-zis). Din păcate lipsa WiFi-ului te face să turbezi când vrei să transferi ceva prin conexiunea de date, care este doar 2G.

Nokia Asha 205: din păcate nu are WiFi

Nokia Asha 205: din păcate nu are WiFi

Uitasem ce înseamnă EDGE, dar mi-am reamintit repede. Înseamnă că îţi creşte barbă până ‘rezolvi’ cei 200-300 MB de date din abonamentul lunar. Poţi privi asta ca pe un lucru bun, bineînţeles, dar o să te enervezi la culme când vrei să instalezi o aplicaţie, să încarci un site samd.

Pentru mine WiFi-ul este acea tehnologie care nu trebuie să lipsească într-un smartphone, indiferent cât de mult îşi doreşte producătorul să scadă preţul. Mai bine renunţăm la Bluetooth şi alte minuni. Păreri?

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. sebi says:

    100% deacord cu tine.Eu am un Nokia Asha 311(acesta are Wireless)si il folosesc acasa la scoala si in parc,peste tot gasesc o retea WiFi.Avantajul principal este ca ai net gratis in locurile publice si o viteza mai buna decat cu 2G.

  2. Miona says:

    Total de acord!

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *