Twitter tools: integrare Twitter cu WordPress

Ce mi-a placut de la inceput la WordPress a fost integrarea cu restul de platforme software/web etc. Folosesti un serviciu popular? Cauta pe google “Nume_Serviciu wordpress plugin” si ai toate sansele sa dai peste ceva util. Cum de ceva timp folosesc Twitter (cu titlu experimental ziceam la inceput… dar intre timp m-a prins) am cautat tot felul de pluginuri care sa ma ajute sa integrez microblogging-ul cu blogging-ul serios (pe care ca o alta paranteza, nu l-am mai practicat de ceva timp).

Ei bine, azi am luat lucrurile in serios, am pus Twitter Tools si am scos porcaria aia de widget nativ creat de Twitter care este in flash, se incarca ultimul pe pagina si nu se vede nici pe telefoanele mobile (chestia din urma e minora, recunosc). Twitter tools e un tool destul de complex, permitand printre altele:

  • postare pe Twitter direct din adminul WordPress sau din widget-ul de pe sidebar
  • postare in WordPress a celor postate deja pe Twitter (instantaneu si/sau rezumat zilni si/sau rezumat saptamanal)
  • afisare in sidebar al unui widget cu ultimele tale twitturi

Cam astea ar fi cele mai importante aspecte pozitive, singurul negativ fiind integrarea cu un singur cont de Twitter, dar pentru mine asta nu e o problema. Concluzia e ca deocamdata imi place Twitter Tools si pana nu apare un plugin de WordPress mai bun si/sau mai complex nu o sa renunt la el.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

1 răspuns

  1. Dever says:

    Interesant, avand in vedere ca multi s-au cam mutat pe twitter, mi se pare chiar util … l-am luat si eu sa-l instalez si sa ma joc un pic cu el. Thx ;)

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *