Vrei sa pornesti o afacere online? Uite niste bani

venture-capital Cine isi inchipuie ca succesele online rapide si  rasunatoare din ultimii ani au fost realizate de baieti destepti doar cu o idee si multa munca se inseala. Toti au avut in spate un investitor care a dat niste bani pe o parte buna din afacere.

Romania a stat mai prost atat la succese rapide si rasunatoare cat si la capitolul investitii. Ieri la webclub, Vlad Stan a anuntat seedmoney, un site/investitor care ofera finantari de 10.000 pana la maxim 50.000 EURO celor care vor sa poneasca un proiect online.

Evident finantarea nu este nerambursabila, in schimb fiind cerut un procent de maxim 20% din afacere (mi se pare cam putin ca sa fie adevarat, dar vom vedea) si promin neimplicarea in procesul de management (si de asta ma indoiesc).

Putem in aceste conditii sa il intitulam pe Vlad Stan un Guy Kawasaki al Romaniei, mai putin partea de evangelism. Initiativa este demna de urmarit, cine crede ca are idei are acum ocazia sa le dovedeasca (daca il convinge pe Vlad Stan, evident).

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. ANDRE3A says:

    E interesant ce spune acest Vlad Stan,dar chiar credeti ca se va reusi ceva?sincer,nu stiu cat succes va avea toata chestia asta la noi in tara.Asta mai ramane de vazut…

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *