Prometheus: de unde venim si care e scopul nostru

Prometheus este unul din filmele pe care le-am asteptat cel mai mult anul acesta. Am fost dintotdeauna fan al seriei Alien si m-am bucurat cand am aflat ca Ridley Scott pregateste un prequel, in care aflam cateva raspunsuri privind cum s-a ajuns la celebrul Alien.

Filmul e de vazut, daca va plac SF-urile si in special daca v-a placut Alien la timpul lui (primele trei, ca al patrulea….). Din pacate ma asteptam la mai mult. Vizual si ca atmosfera filmul este impresionant, semn ca Ridley Scott inca stie ce face, insa sunt destul de multe gafe stiintifice in film si probleme cu caracterele secundare, care nu permit filmului sa fie excelent, ci doar bun.

Prometheus

Prometheus

Cum era si de asteptat, filmul se termina destul de incert, lasand la latitudinea noastra concluziile la una din cele mai importante intrebari existentiale: de unde venim si care e scopul nostru. Se pare insa ca va exista si a doua parte, deci s-ar putea sa aflam mai multe raspunsuri dupa ce il vedem si pe acesta.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. M1rcea says:

    eu nu l-as considera nici bun, are faze de-a dreptul hilare (desi se vor horror), ca cea cu “cobra”. il consider in schimb dovada ca illuminati/extraterestrii/evreii l-au omorat pe ridley scott si l-au inlocuit cu o clona identica, dar fara talent.

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *