Apple dovedeste cu iPhone-ul ca sunt doar niste hoti simpatici

Da, asta sunt Apple, niste hoti simpatici, cu popularitate, care prind la trendinezi si femei frumoase si “inteligente”. Odata cu lansarea firmware-ului 1.1.1. pentru iPhone arama a inceput sa le apara pe la coltul gurii. Nu doar ca au stricat telefoanele deblocate pentru alte retele decat AT&T, ci au si distrus aplicatiile 3rd party (facute de altii) din telefoanele care au primit upgrade-ul.

Lumea a inceput sa faca scandal (Apple sunt totusi acoperiti dpdv legal), Gizmodo chiar indemnand lumea sa nu mai cumpere iPhone-ul. Celelalte situri s-au grabit sa ii preia si citeze. Si eu ii dezaprob pe Apple in totalitate. Am mai afirmat ca nu ii plac si o sa mai zic odata de ce: au produse cu design si usurinta in utilizare excelenta, in rest sunt niste hoti ordinari care iau 750 $ pe un upgrade de RAM de 2GB, te pun sa cumperi din nou jocurile pe iPod ca sa le folosesti pe o generatie noua a playerului MP3 si in plus ciuntesc intentionat din functiile produselor pentru a le incadra in nisa de piata dorita.

La americani prinde asta, ca nu toti au IQ-ul cu trei cifre, dar in restul tarilor nu prea merge asa. Sunt destui fani Apple in Romania, care uita ca le explodeaza bateriile, li se albastresc mainile din cauza palm rest-ului Mac Book-ului sau care platesc 500 EURO pe un suport gen birou, ca sa butoneze iMac-ul ca pe un sevalet. Imi vine in minte discutia dintr-un documentar despre Apple, la capitolul interactiune intre fani sau si iubitorii PC-ului: “uite ce bine arata iMac-ul, cat de frumos se misca ferestrele in OS X, si asta doar pentru 1500 $”. Raspunsul fanilor Windows: “pot cumpara un PC la fel de puternic cu 500 $ de la Dell”.

That’s all folks about Apple today.

apple-iphone

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

 1. Ionut Popa says:

  La configuratii identice un laptop non-apple este mereu mai ieftin. Cat despre upgrade-uri cu costuri astronomice uite-te aici la ultimele doua modele. 40 GB de hard costa 700 RON cand in realitate nu e mai mult de 50 RON.

 2. Vladimir says:

  Ionut ai si nu ai dreptate,

  Cu Iphoneul asa e: sunt tarani dar cred ca nu au de ales. Mai ales ca sunt pe mana cu AT&T.

  Dar referitor la preturile scumpe…. nu e de loc asa. Mi-am luat (din state ce-i drept) un Macbook cu 1100$. Cu sistem de opereare, iLife etc…. Fratimeu si-a luat un Sony Vaio cu configuratie similara la 1500$, iar un Dell costa 1000$…. so nu e chiar asa de scump pana la urma.

  Ca la noi laptopul meu de 25 milioane ajunge la 45 nu e vina Apple.

 3. Vladimir says:

  Din nou preturile din Romania nu sunt vina Apple. Nu stiu de ce aici sunt de 2 ori mai scumpe ca in State.

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *