Microsoft Zune: iPod sucks, facem noi unu mai bun

Asa au zis cei de la Microsoft, si au lansat Zune. Pe hartie player-ul lor are multe avantaje: pret, ecran mai bun, wireless si cam atat. Steve Balmer, nebunul de la Microsoft se bucura ca au prins o bucata importanta din felia de piata a playereler MP3.

Eu zic  sa nu se bucure asa de tare, nimeni nu cumpara Zune, in state pretul a scazut la 169$, existe probleme cu baterie care se dilata la incarcare si fiind plasata foarte aproape in spatele ecranului duce la craparea acestuia. Deja managerul proiectului Zune “pleaca” de la Microsoft, ale carui pierderi cauzate de Zune incep sa se apropie de PIB-ul Romaniei.

Oare de ce are Apple succes? Pai player-ul lor e simplu, functioneaza fara DRM crap, tine bateria, are click-wheel si culoarea aia laptoasa pe care tinerii o adora. Zune ce poate sa faca cu maroul lor penal? Nu mi-as lua Zune nici pentru dispozitiv de stocare extern. Dar eu nu sunt un cumparator tipic, pentru ca nu mi-as lua nici iPod, ca nu vrea sa fiu cool la fel ca toata lumea care are iPod, v-am mai zis eu asta pe blog.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *