Asus Memo Pad ME172V mini review: o tabletă ieftină şi bună

M-am jucat zilele acestea cu Asus Memo Pad ME172V, o tabletă ieftină cu Android 4.1 de 7 inch, ce se va bate cu tabletele accesible ale producătorilor locali gen Allview şi Evolio. Vorbim în cazul de faţă de categoria de preţ 700-750 RON. Ca şi design exterior Memo Pad seamănă foarte mult cu Google Nexus 7, tot o tabletă de 7″, produsă de Asus, care la timpul ei s-a dorit o alternativă mult mai ieftină şi performantă la tabletele de 10 inch.

În continuare Nexus 7 este o tabletă foarte bună, dar se vinde la preţuri între 1000 şi 1400 RON, semnificativ mai mult decât Memo Pad ME172V. Evident s-au făcut nişte compromisuri pentru a atinge preţul de 700 RON, cele mai importante fiind ecranul, acum un LCD cu rezoluţie mai mică, 1024 x 600 px şi procesorul VIA dual core. Cele două componente au înlocuit un excelent ecran IPS şi procesorul quad core Tegra 3 de pe Nexus 7.

Ce înseamnă asta în practică? Păi în primul rând veţi observa imagini mai şterse, unghiuri de vizualizare mai proaste şi performanţe mai scăzute începând cu interfaţa Android şi terminând cu sarcini mai complexe precum navigarea web şi rularea jocurilor. Eu m-am jucat şi cu tablete mai ieftine precum Evolio Evotab Fun de la concurenţă şi pot zice cu mâna pe inimă că celor de la ASUS nu trebuie să le fie ruşine cu noua lor tabletă accesibilă, deci recomand oricând MemoPad-ul ME172V în faţa alternativelor mai puţin cunoscute.

Mai aveţi însă de aşteptat câteva zile până îşi va face apariţia tableta în magazine. Până atunci vă invit să vizionaţi un scurt video review:

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. ana says:

    este f ieftina ,o astept :)

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *