Hell’s Angels: The Life and Times of Sonny Barger [de citit]

Cine ma stie cunoaste faptul ca nu citesc prea multe carti. Citesc o gramada de lucruri (online in principal), dar foarte rar carti. Asa ca m-a luat si pe mine prin surprindere faptul ca am reusit sa citesc cap coada cartea despre Hell’s Angels.

Titlul complet este Hell’s Angels: The Life and Times of Sonny Barger and The Hell’s Angels Motorcycle Club, dar nu am vrut sa lungesc prea mult titlul postului. Eu am gasit cartea pe la cineva, dar doritorii o pot cumpara de aici (mai sunt si alte locuri care o vand, sunt sigur). Nu va speriati ca e in engleza, deoarece limbajul este cel al unui sef de banda de motociclisti pusi pe baut, batut si petrecut (editat de altii pentru a da bine in carte, bineinteles).

De ce ati citi cartea asta? Pentru a afla cum s-a format cel mai mare club de motociclisti din lume, despre cum gandesc baietii astia, cum si de ce s-au format astfel de cluburi peste tot in Statele Unite dupa al doilea razboi mondial. Mie mi-a placut foarte mult cartea asa ca m-am gandit sa v-o recomand si voua.

Varianta prescurtata a istoriei Hell’s Angels o gasiti pe Wikipedia.

Hell's Angels - Sonny Barger

Hell’s Angels – Sonny Barger

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *