Autoapelarea, o masura pentru vremurile disperate

De cate ori nu ti s-a intamplat sa iti doresti sa sune telefonul, fie ca sa scapi de discutia amabila cu baba careia ii platesi chirie (asta nu e fictiune), fie sa poti iesi dintr-o sedinta ca sa iei o gura de aer, fie alte motive presante?

Daca te gasesti destul de des in astfel de situatii si esti nefericitul posesor al unui telefon cu Windows Mobile atunci s-ar putea sa existe o scapare si pentru tine, scapare numita Fake Call, o aplicatie care iti permite sa te autoapelezi printr-o simpla apasare de buton. In plus ai la dispozitie setari pentru autoapelari la ore predefinite.Â

Ar fi fost frumos sa poti seta si un mp3 care sa ruleze in fundal, sa dea impresia mai veridica de conversatie. Si la fel sunt curios ce se intampa daca iti suna pe bune telefonul in timpul in care mimezi conversatia. Una peste alta este intresant unde s-a ajuns din punct de vedere social, telefonul devenind o unealta omniprezenta cu functii din ce in ce mai difersificate (nu neaparat la noi, japonezii fiind un bun exemplu, la ei putandu-se efectua plati gen POS cu telefonul).

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. zeltera says:

    Exista softuri care il pacalesc pe cel cu care vorbesti cum ca ai fi in alt loc decat esti, generand zgomote de fundal specifice (trafic, birou, ploaie, supermarket etc). Asa ca de ce nu ar fi si fake call?

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *