Ce face omul cand nu are conexiune la internet?

Nu se intampla des, dar uneori raman fara net si chiar am nevoie de el. Ma refer aici la zilele din an cand nu am net acasa, nu la metrou sau in cine stie ce sat uitat de timp. Vorbesc de caderea conexiunii, din varii motive.

Azi motivul a fost reabilitarea termica a blocului in care locuiesc. Am banuiala ca niste gigei au ‘lucrat’cablurile putin, dar nu am nicio confirmare in sensul asta, deci deocamdata doar speculez. Digi Mobil cel nelimitat nu merge. De fapt merge, dar doar la upload, la download aratand un magnific 0kbps.

Iar pe Vodafone-ul de pe telefon nu am reusit sa gasesc explicatia pentru care DigiMobil nu merge decat la upload. Si culmea, mai pica si conexiunea de date de la Vodafone.

... cand pica netul

… cand pica netul

Asa ca stau frumos si scriu pe blog, sau ma bine zis pe Word, in speranta ca o sa ajung sa postez materialul asta si pe blog.

As putea sa ma uit la un film, dar e prea devreme, as putea scrie de iPad mini si a patra generatie de iPad, dar fara net nu cred ca imi aduc aminte specificatiile, mai ales ca le-am citit aseara dupa ‘o bere’.

In astfel de momente iti dai seama cat de mult timp ti-l ocupi cu statul pe net. Nu cred ca se poate numi neaparat dependent, ca am mai stat si cate o saptamana departe de calculator, dar cred ca undeva in creierul nostru ruleaza un proces mic care te face putin fericit cand stii ca ai acces la net, daca vrei, putand sa te conectezi la retea oricand.

Mai avem putin pana la Matrix…. Ah, si ca sa raspund la intrebarea din titlu: abereaza!

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *