Ce nu trebuie sa omiti cand dai un anunt de vanzare al unei case

Sa zicem ca vrei sa vinzi o casa sau un apartament. Cea mai simpla si economica alternativa este sa pui cate un anunt pe multiplele site-uri de anunturi dedicate sectorului imobiliar. Pui o scurta descriere, dai un numar de telefon si astepti sa curga cu doritori nu?

Case ca asta nu au nevoie de prea multe detalii

Case ca asta nu au nevoie de prea multe detalii

Ce nu inteleg eu este de ce vanzatorii care pun anunturi pe Internet nu dau si poze, multe poze, cu interiorul, cu exteriorul, cu vederile din jurul casei/apartamentului si de ce nu pun in textul anuntului detalii care nu se vad in poze. Majoritatea anunturilor sunt foarte saracacioase in detalii, chiar si cele pentru penthouse-uri sau vile de lux.

Din toata chestia asta vanzatorul este cel care are cel mai mult de pierdut pentru ca oferta lui nu iese in evidenta. Poti zice ca e o strategie de a nu da detalii in cazul in care e un spil la oferta ta (ai vecini dubiosi, e apartamentul prea mic, nu e amenajat corespunzator samd). Nu cred in reusita unei astfel de strategii: nimeni nu cumpara un apartament in ziua de azi fara sa stie pe ce da banii, fara sa vada la fata locului oferta.

Nimeni nu are timp nelimitat sa viziteze 100 de oferte care suna bine, desi nu au suficiente detalii, motiv pentru care cumparatorul este nevoit sa face o sortare preliminara, in functie de detaliile pe care le are din anunturile online. Si cea mai buna modalitate de selectie este de a selecta acele oferte care iti oferta suficiente detalii incat par a fi ceea ce cauti.

Este drept si ca iti poti alunga cumparatorii care vad in poze ca nu oferi ceea ce cauta ei, dar ce preferi, sa pierzi timpul cu o vizionare prin care raspunsul va fi tot “nu” sau sa elimini din start pe cei care nu vor ceea ce vinzi tu. Deci vanzatorule, fa-ne o placere si pune cat mai multe detalii in anuntul tau!

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. BOT FLORIN says:

    VIND O CASA IN JUD TIMIS.LA NR DE MOBIL;0754791473

  2. virgil says:

    -vand casa la tara in inima ardealului la poalele muntilor apuseni zona linistita dar aproape de civilizatie 3 km de turda si 25 km de cluj 3 km de intrarea pe autostrada transilvania ocupabila imediat 3 camere mobilate cu parchet de stejar hol camara, anexa o casuta de vara tip bucatarie garaj fantana si anexe8 arii teren facilitati apa gaz curent internet cablu gradina 8oo mp
    celor interesati trimit poze prin email
    tel fix 0264562166 0720275927

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *