CERF 2008, speranta moare ultima

Tin minte si acum perioada din liceu cand veneam anual sa vad CERF-ul. Imi faceam rezervare la autobuz din timp si plecam cu prietenii mei maniaci in ale calculatoarelor.

Pe vremea aia ma fascina Bucurestiul, un oras gigantic comparat cu Valcea si targul in sine, unde puteam sa pun si eu mana pe gadgeturile de care citeam pe vremea aceea in CHIP si XtremPC. De acces la net nu prea imi aduc aminte, probabil si pentru ca nu stiam prea multe despre Internet.

Din pacate singurul targ IT&C romanesc, cat de cat important, decade pe zi ce trece. Acum doi ani CERF 2006 a dezamagit, editia din 2007 n-a fost mai buna si la fel in 2008 (editia 17 – 7 ?i 11 mai) ma astept la un CERF(B) obosit, cu coarnele lasate.

Probabil in cei 14.000 de metri patrati anuntati de organizatori se vor inghesui aceiasi UltraPRO, Depozitul de Calculatoare (probabil cu un spatiu mai mic, ca au inceput sa inchida din pravalii), Skin Media, Caro, ITDirect, Deck Computers si undeva in spate standul IRIS, importatorul oficial Apple. Sala mare ma astept sa fie rezervata de operatorii de telefonie, cu corabii, circuite de Formula 1, labirinturi si cine stie ce alte minunatii de standuri.

Desi am tendinta de a ma zice “suntem in Romania, la ce sa ne asteptam“, trebuie sa recunosc ca problema targurilor IT&C, care decad de la an la an, nu se manifesta doar la noi in tara ci si la case mai mari: vezi CeBIT 2008, CES 2008 si probabil si Computex 2008. Singurul targ mai de doamne ajuta este GSMA, de telefonie mobila, dar , dat fiind interesul pentru telefoane, nu ma mira.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Kappacelu` says:

    Am auzit si eu ca a cam decazut Cerf-ul, dar ma duc anul asta, ptr ca in 2007 nu am apucat. De curiozitate:D

  2. CTI97 says:

    si-a pierdut din farmec pentru ca a devenit prea comercial. nu te mai face sa tresari cu ultimele device-uri.

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *