Reality check: de ce pirateria e cool si copyrightul e naspa

Oamenii din ziua de azi fac lucruri care sunt cool. Nu ii intereseaza lucrurile facute naspa. De ce nu prind campaniile de informare, de lupta impotriva drogurilor samd, realizate de organizatii guvernamentale? Pentru ca sunt campanii facute cu 2 lei, cu un mesaj dubios, care iti raman in minte doar prin ridicolul lor. Abordarea “nu fa asa” va da intotdeauna rezultate slabe fata de “dincolo era mai ieftin“. Si acum tin minte campania din scoli, cea in care li se vorbea elevilor destepti, prezenti la ore, cu “frate”, “mancatias” si alte cuvinte de cartier, intr-o incercare penibila de a comunica pe aceeasi frecventa de unda cu tinerii “problematici” din ziua de azi.

Lasati naiba campanii penibile si nu mai incercati sa manipulati. Incercati sa intelegeti ce ii motiveaza pe oameni sa faca lucruri ilegale si apoi veniti cu un discurs si o rezolvare. Din pacate lucrurile se intampla la fel si afara. Mai jos o campanie anti-piraterie. La cat de penibila e nu poti sa nu apreciezi pe cei care inlatura orice protectii software in doua zile, dupa ce altii chinuie milioane ca sa le implementeze. Auzi si tu, pirateria finanteaza terorismul…tare de tot.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. costin says:

    “Because i’m getting to old for this shit” :))

    Penal ca sa ma exprim asa. As face si eu un film despre piraterie. Unu’ foarte mic si la obiect.
    Deci: Madona pierde milioane datorita inventiei numita MP3. Nici nu s-ar fi gandit diva ca internet+mp3=piraterie. Asa… si acum ma pregatesc sa-i iau un interviu si o intreb: Tu ai IPOD? :))
    Deci hai sa recapitulam. Mp3=paguba milioane lu’ saraca Madona, dar milioane castig lu’ apple. Ma folosesc aici de apple si IPOD pentru a nu enumara sutele de mii de marci producatoare de echipamente compatibile Mp3 de la telefoane la chinezarii, “casetofoane” de masini etc etc. Iar pe Madona pentru ca “cica” a refuzat sa vina in Romania din cauza pirateriei mari de la noi. Umbla libera pe strada pirateria asta, unde e politia?.

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *