Jurnalism: De ce suntem o tara de piscotari?

Suna cam urat nu? Din pacate cam asta e adevarul. De la ministri care se bucura la o bucata de cartabosi pana la presa care se bucura de o farfurie de mancare la evenimente.

De unde pana unde ideile astea? Pai am fost azi la prima conferinta Belkin din Romania. Nu va zic nimic de comparie, ca aveti si voi Google, dar pentru o prima conferinta organizarea a fost OK, chiar daca a fost putin mai lunga.

Totul a fost OK pana s-a terminat conferinta, moment in care toata lumea a dat buzna sa isi “securizeze” cate o geanta de laptop, oferita drept “atentie” de Belkin (nu e vorba de spaga, ci cadouri de valoare mica pe care le primes mereu jurnalistii la converinte).

Navala e putin spus, s-a ajuns acolo incat au inceput organizatorii sa ii roage pe jurnalisti sa ia loc la mese, sa ia o gustare. Ceea ce s-a si intamplat dupa ce s-au terminat gentile.

Acum te gandesti ca mai auzi lumea vorbind de presa ca putere in stat, de incoruptibilitatea jurnalistilor. E de ajuns sa pui pe masa niste mancare si toti o sa fie de acord cu ce zici. Bine zicea cine zicea: “Romania e o tara frumoasa, pacat ca e locuita“…

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

 1. Ionut Popa says:

  Au venit mai multi decat au fost invitati, ca na, e ca la romani.

  In plus am fost si eu la o multime de evenimente, si cele din Romania sunt la fel ca cel descris de mine azi.

  In plus sunt prezenti multi oameni care ar putea sa imi fie bunici, care sigur n-au nici o legatura cu IT-ul…

 2. ITist says:

  Mi se pare cam drastica afirmatia nu ca ar fi adevarata. Doar ca pt. acest exemplu dat aici nu cred ca se potriveste foarte bine, pt. ca mie mi se pare proasta organizare atunci cind dai "atentii" doar la o parte din participanti. Oriunde se produce buluceala, nu doar on RO, fii sigur. Trebuiau alte solutii organizatorice, de exemplu inregistrarea pe nr. limitat de locuri, caz in care se stie clar dinainte cite "atentii" vor fi necesare. Nu am fost acolo, insa la diverse evenimente la care am participat nu s-a pus problema sa nu fie destule pt. toti participantii.

 3. liviu says:

  man, clar e proasta organizare. nu inviti pe toata lumea si dupa aia te miri ca iese cu bataie pe cadouri. mai bine nu dai nimic daca vrei sa faci invitatii “mass”

 4. Ionut Popa says:

  N-au invitat man ei mai multi oameni, s-au invitat singuri, ca la Romanica

 5. Mike says:

  Oricum mancarea e baza. Ca na, altfel iese stirea/articolul cu burtihanu plin, nu?

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *