Demonstratia FIA GT din Bucuresti

Precum stiti daca m-ati mai cititi sunt un impatimit al sporturilor cu motor, deci nu puteam sa lipsesc ieri de la demonstratia organizata de FIA GT in Bucuresti in fata Casei Poporului. Am reusit sa inving frigul, foamea si somnul si am stat pana pe la ora 14:00, cand am inceput sa cred ce imi spuneau prietenii de cateva ore, ca este doar o demonstratie, fara cursa.

Per total nu imi pare rau ca am fost la eveniment, dar se putea vedea foarte usor organizarea in graba si faptul ca este doar o demonstratie, multe din masinile prezente, cu peste 500 CP neurcand mai sus de treapta a treia a cutiei de viteze, cred eu. Oricum odata urcate in ture, zgomotul produs de esapamentul sport era destul de puternic, nu stiu cum o sa fie la anul cand se vor intrece peste 20 de masini pe circuitul din jurul Casei Poporului in cursa din calendarul oficial FIA GT, ce se va intinde pe aproximativ 3.5 km.

Scurt clip din timpul demonstratiei

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

 1. oraan says:

  man! recunosc, nu am fost acolo, deci am informatii din auyite si de la tv.
  din poze imi dau seama ca nu era nici urma de maserati mc12, ci doar un coupe din cursele maserati trofeo – oricum, am inteles ca la volan era fratele lui valentino rossi.
  o sa pun si io linkul cu pozele tale ;)

 2. Nu am fost nici eu, dar din .. vazute pe mine m-a cam speriat protectia precara oferita spectatorilor. Gardurile de protectie pe care le vezi la circuite stradale gen Monaco aici au lipsit cu desavarsire.
  Bine sunt convins ca la anul la cursa lucrurile vor sta altfel, si totusi… nu a trecut prea mult de la accidentul de la Galati si cu toate astea protectia era la fel de omni-absenta….
  Ma insel eu oare?

 3. Ionut Popa says:

  Si mie mi s-a parut foarte dezorganizata organizarea :) Se vedea de la posta ca e lucru facut in graba… Poate la anu cursa o sa fie mai ok, ar cam trebui, nu cred ca se baga FIA GT in asa ceva daca nu are niste asigurari pentru conditii decente de desfasurare a curselor.

 4. liviu says:

  Merge bine S5500 ;)

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *