Digg se va extinde in cateva luni

Digg este un serviciu foarte util pentru cei care doresc sa isi promoveze siturile personale. Eu am incercat sa il folosesc pe post de agregator de stiri, in care importanta stirilor este stabilita de utilizatori, nu de redactori. Daca vroiam un site in care redactorii decid ce stiri intra, dar pe baza recomandarilor utilizatorilor foloseam Slashdot.

Digg, care odata se mandrea cu publicul preponderent iubitor de tehnologie, s-a extins incet incet si in alte sectoare gen sport, distractie, jocuri si business. Asa a reusit sa stea in top, dar din acest motiv acum continutul sitului este prea diluat, motivi pentru care nu face fata celor ca Reditt si Stumbleupon (nu e chiar acelasi lucru, dar este un site foarte puternic).

In lumina acestor schimbari si probabil si datorita scandalului recent cu userii banati ca a postat cheia de decriptare a continului discurilor HD-DVD, Digg a anuntat ca are in vedere in urmatoarele luni cate schimbari importante, menite a crea relatii mai stranse intre utilizatori. Cum va proceda Digg? Simplu: va accepta poze, produse, review-uri de restaurante si multe altele.

Parerea mea este ca Digg nu face bine, departandu-se de starea initiala, care l-a consacrat si apropiindu-se puternic de spatii in care exista concurenti puternici, mult mai bine infipti si pregatiti pentru noul timp de continut. Momenta eu folosesc Stumbleupon, de aici venind multe din clip-urile si povestile inedite pe care le-am postat in ultimele 2-3 saptamani. Aici m-a cucerit sentimentul de "oare ce-o sa mi se afiseze la urmatorul clip", deci as fi candidatul perfect pentru conceptul iPod Shuffle, desi nu imi place Apple.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. liviu says:

    Si eu sunt fan Stumbleupon :)

  2. Ionut Popa says:

    Prietenii stiu de ce ;)

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *