Cronica de film: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007)

Descriere IMDB
Regizor: Tim Story
Actori: Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis

Intotdeauna am avut o chestie pentru super eroi, dar n-am fost fan Superman. In aceste conditii am fost destul de interesat de Fantastic Four, prima si a doua parte. Nu pot zice ca am fost impresionat de prima, acelasi sentiment persistand si cu a doua parte a filmului. Nu pot zice ca a fost ceva care mi-a displacut in mod deosebit, dar nici n-a iesit din tiparele hollywoodiene.

In primul rand cea mai mare problema a filmelor actuale, parerea mea, este lipsa unor scenarii mai bine puse la punct. Nimeni nu se mai chinuie sa scrie o poveste coerenta, parca isi aduc aminte la mijlocul povestii ca trebuie punct culminant, ca trebuie sa explice cum Victor Van Doom (un nume foarte copilaresc) pastreaza legatura cu placa de surf “magica” samd. Cu toate acestea nu stim inca cum a reusit surferul argintiu sa distruga entitatea care dorea sa distruga/manance pamantul.

Partea buna a filmului este ca s-a mai facut putina reclama unui sport inedit: surfingul. Urmeaza partea a treia, in care erou principal este o bata de baseball, sper sa nu ma ia in serios producatorii. Ca sa nu ne intindem la vorba, concluzia e simpla: daca nu va plac filmele cu super eroi n-are sens sa incercati Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, daca va plac totusi atunci exista o mica sansa sa va placa.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *