Premiile Darwin pe 2007

Anual se decerneaza premiile Darwin, care premiaza cele mai tampite moduri de a muri din anul respectiv. Pare o activitate putin lipsita de sens, dar dupa ce vezi nominalizarile iti dai seama ca exista mult material cu potential.

Pentru 2007 lista se gaseste aici.

Ca sa va scutesc de citit am sa povestesc pe scurt primele 3 locuri:

  1. Un cuplu care a facut sex pe marginea unui acoperis inclinat au cazut intr-un sant pe marginea drumului. Au fost gasiti inainte de rasaritul soarelui dezbracati, fara nici un indiciu. Odata cu primele raze de soare politistii au gasit doua seturi de haine pe acoperisul din apropiere.
  2. Un tip a murit in urma unei alcolemii de 0,46%, un nivel incredibil de ridicat, indiferent de cat alcool poti sa bei pana lesini. Nu si in cazul lui Michael, care obisnuia sa isi administreze alcoolul nu oral, ci prin fund. Dupa trei litri de cherry a lesinat, dar organismul a continuat sa absoarba alcoolul in singe.
  3. O tipa dintr-o sala de gimnastica facea exercitii si la un moment dat si-a dat seama ca avea nevoie de niste greutati, care se gaseau la etajul de jos. In loc sa foloseasca scarile a bagat capul in casa liftului dintre cele doua etaje. N-a observat liftul care urca spre ea…

OBS: Exista chiar si un film pe tema asta, destul de reusit.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Andrei Ghica says:

    destul de macabru, am putea spune :)

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *