The Americans: un serial bun cu spioni

The Americans

The Americans

După atâtea seriale cu poliţişti, comedii răsuflate şi thriller-uri cu final stupid (Lost) era timpul şi pentru un serial mai serios, pe o temă nouă. Este vorba de The Americans, un serial cu spioni care tratează perioada războiului rece între cele două superputeri, SUA şi Rusia.

Povestea este privită din perspectiva a doi agenţi ruşi care acţionează pe teritoriul american în anii ’80, trecând drept soţ şi soţie cu doi copii. Apare şi FBI-ul în toată povestea asta, dar deocamdată ruşii scapă cămaşă curată de fiecare dată.

Sper să nu porcească serialul la sfârşit şi să o dea în hollywood-isme. Deocamdată este evitat războiul celor două ideologii şi înţeleg de ce: serialul este american, deci nu ar da bine să prezinte şi varianta adversarului.

Sper ca publicului american să-i placă povestea şi să se uite la serial chiar dacă nu avem parte de povestea clasică în care capitalismul şi poporul american câştigă. Dacă nu se va întâmpla asta The Americans nu va prinde sezonul doi.

Ar fi păcat, pentru că este o gură de aer proaspăt într-o mare de seriale care reinterpretează şi revin asupra unor teme mult prea fumate ale cinematografiei americane. Deci dacă vreţi să vedeţi un serial bun proaspăt apărut în 2013 The Americans este una din opţiunile bune.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *