Telefonul Google Android a sosit: HTC Dream G1

t-mobile-g1-1-m…la T-Mobile deocamdata. Ieri a fost un mare eveniment de lansare pentru un telefon sistem de operare , Google Android, care doreste sa revolutioneze piata sistemelor de operare pentru telefoane.

Dar sa lasam deocamdata deoparte sistemul de operare si sa vorbim despre telefon, numit HTC Dream/G1/Google Phone si tot asa. Arata jalnic, parerea mea si a colegilor de la go4it.ro. Sigur se putea alege un design mai serios, dar bine ca are ecran de 3.2 inch, WiFi, touchscreen (de care pare ca sa foloseste foarte frumos) si tastatura QWERTY (pentru emailuri lungi, blogging on the move).

Ca si Apple iPhone 3G este o mica problema: telefonul costa 2000 $. Nu va lasati inselati de cei 179$, pret de vanzare ci socotiti si abonamentul de 70 $ (voce + mesagerie + Internet) timp de 24 de luni si veti ajunge la o cifra frumoasaâ??

Partea buna este ca platforma Android se va modifica, cu participarea utilizatorilor, vor aparea noi terminale (unele poate cu mai mult bun gust) si poate vom avea o alternativa la deja obositul Windows Mobile.

UPDATE

Mai jos o mica demonstratie cu ce poate face Google Android. Totul este sincronizat cu contul de Gmail/Google. Foarte interesant dpdv convergenta, dar si de speriat in acelasi timp (ce se intampla daca imi pierd parola/contul sau imi sunt furate).

UPDATE 2

Daca vreti sa vedeti cum arata si functioneaza interfata Google Phone-ului puteti arunca o privire la emulatorul furnizat de T-Mobile.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. motor says:

    exact acelasi lucru care ti s-ar intampla si acum. intra altcineva pe contul tau :). …de pe computer

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *