WiFi gratuit – la pomul laudat sa nu te duci cu sacul

Tehnologia wireless este una din cele mai “vorbite” in ultimii ani in IT&C. Unii zic ca aduce libertate fara fire, insa cei care o folosesc stiu ca nu este chiar asa, alimentarea fiind un cablu de care nu scapi prea usor, chiar daca ai laptop.

In tarile de afara wireless-ul patrunde in forta, in US, UK, Taiwan si multe tari civilizate exista deja orase acoperite in totalitate wireless, adica poti sa te conectezi la Internet de pe orice gadget dotat cu conexiune 802.11x, (unde x ia valori intre A si Z, ar fi zis diriga de mate).

Si in Romania incepe sa patrunda acest fenomen, dar la o scara mai mica evident, din cauze financiare bineinteles. Din cate locuri din Romania si Bulgaria am folosit accesul wireless gratuit nu pot sa zic ca m-a impresionat vreo locatie. Practic toti patronii smecheri si-au tras cablu de cartier, au pus un amarat de access point de doi lei si gata, si-au dotat cafeneaua cu wireless. Rezultatul: pagini care se incarca mai greu ca pe dial-up si numeroase conexiuni intrerupte.

Am patit asta in Texas, piata mare din Timisoara, la Casa cu Tei si multe alte locuri. Un alt lucru facut romaneste…. Deci daca vreti wireless puneti-va acasa, e singura sansa sa aveti parte de o experienta de navigare decenta.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

 1. Buddha says:

  E bine ca totusi exista…

 2. Aelianus says:

  Daca te pricepi la wireless, te rog sa-mi spui si mie ce trebuie sa fac sa ma pot conecta wireless. De ce dispozitive am nevoie si care sunt pasii. Multumesc anticipat!

 3. Bucatar Kung-Fu says:

  Vreau si io o reteta de placinta cu visine. :)

 4. Mihai says:

  Te inseli amarnic.
  Te astept pe Str. Biserica Amzei nr.19, Bucuresti (langa Pta Romana) la "tonka soul cafe" ca sa-ti dovedesc cat de mult gresesti.

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *