iGoogle, o buna pagina de pornire pe Internet

N-am fost niciodata fanul portalurilor si nici nu cred ca o sa fiu vreodata. Singura data cand le-am folosit a fost cand am incercat sa imi personalizez homepage-ul pe Yahoo, Neogen si parca Netvibes (chiar daca asta nu e portal). Aseara insa mi-a venit asa o pofta sa imi personalizez o pagina de inceput, in cere sa am cam toate serviciile google pe care le folosesc in mod curent. M-am indreptat deci catre iGoogle.

Ce am incercat a fost sa pui in aceeasi pagina gadgeturile pentru Gmail, Reader, Docs, Analytics si chiar Talk. Am mai aruncat un Sticky Note, Digg, Quote of the day, Word of the day, curs valutar si iCalendar. Am trecut si pe tema “statie de autobuz” si iGoogle era gata. Singura buba era ca iCalendar nu era sincronizat cu calendarul din Outlook. Dupa o scurta cautare pe google am dat de Remote Calendars, o scurta aplicatie care face tocmai ce am descris mai inainte. Din pacate update-ul in Outlook 2003 se face corect doar intr-o directie, la un momendat scriptul stergand chiar si calendarul meu de pe serverul Exchange. No problem totusi, ca mi-am pus singur inapoi cele doua intalniri saptamanale recurente.

Cam asta a fost pe scurt exprienta mea cu iGoogle. E ok ca pagina de pornire, pe care sa o folosesti cand te afli la alt calculator decat al tau, sa ai toate informatiile utile intr-un singur loc. Cu toate astea nu e perfect, dar e WEB 2.0 hehe…

igoogle

3 comentarii la “iGoogle, o buna pagina de pornire pe Internet”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.*

*