21 Jump Street (2012) – O comedie cu politisti la liceu

Ma uit prea mult la filme si seriale, stiu asta, dar daca tot o fac nu ar fi frumos sa mai scriu cate o scurta cronica de film pentru titlurile mai bune, sau pentru cele foarte proaste, care trebuie evitate cu orice pret?

Deci sa incepem cu 21 Jump Street, o noua abordare a serialului cu acelasi nume de la sfarsitul anilor ’80. Ideea initiala se mentine: doi politisti proaspat iesiti de pe bancile academiei sunt trimisi inapoi la liceu pentru a desconspira o retea de distributie a unui nou drog chimic care are efecte nefaste asupra tinerilor minti americane.

Cam asta ar fi singura asociere cu serialul, deoarece 21 Jump Street este o comedia cu unele faze la care razi mai tare ca la primul Hangover, dar per ansamblu este mai slab ce acesta, si are chiar si unele chisee din pacate (se indragosteste unul din politisti…). Jonah Hill (Superbad) si Channing Tatum (nu a jucat in prea multe filme memorabile) fac roluri chiar bune si reusesc sa fie distractivi cam pe tot parcursul filmului.

21 Jump Street

21 Jump Street

Nota de 7.7 pe IMDB este destul de corecta, zic eu. Poate ar fi meritat un 8-8.2, dar sa nu exageram totusi. Ce nu imi place mie personal la 21 Jump Street e ca bate cam prea mult spre genul de comedie cu intamplari care nu au cum sa se intample in viata reala, dar acum sa nu credem ca Hangover a fost un film realist.

Trivia: Johnny Deep, titular in serialul de acum cateva decenii, are o aparitie foarte scurta in noul film.

Linkuri utile: IMDB, site-ul oficial al filmului

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *