Wayward Pines – putina drama, mult suspans si mister

Am zis ca nu ma apuc de seriale noi anul asta, dar nu prea m-am tinut de cuvant. Am vazut vreo doua episoade din Aquarius, pentru ca joaca David Duchovny in el, insa s-a dovedit prea plictisitor. Asa am ajuns la Wayward Pines, un serial bun de vazut din categoria supans si mister, cu multa drama si o poveste interesanta, in care agentul Secret Service Ethan Burke ajunge in orasul cu acelasi nume din Idaho si nu mai poate pleca.

Nu vreau sa spun mai multe, ca as divulga cele mai interesante lucruri pe care le-am vazut in cele 5 episoade care au fost deja difuzate, episoade pe care le-am vazut dintr-un singur foc. Cert e ca s-a depus mult efort din partea Fox, televiziunea care a realizat serialul, pentru ca apar multe fete si nume cunoscute pe ecran, precum Matt Dillon, Carla Gugino si Terrence Howard, iar primul episod a fost regizat de M. Night Shyamalan, specializat pe filme din categoria mister/suspans, avand la activ titluri precum The Sixth Sense, Signs, Unbreakable, The Happening.

wayward pines serial tv mister drama horror

Imi place ca prima serie are doar 10 episoade, pentru ca asa nu vor dilua povestea atat de mult in fiecare episod, cum se intampla in seriile mai lungi, cu peste 20 de episoade per sezon. Serialul a primit pana acum note foarte bune de la critici si audiente, insa deja au fost dezvaluite cam mult lucruri importante in episodul 5. Sa vedem cum va evolua in continuare, insa daca va place suspansul Wayward Pines este un serial TV numai bun de urmarit noapte, cu lumina stinsa, cand nu te vede nimeni ca tresari sub patura.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *