Daca te-a impresionat ceva nu cauta sa afli mai multe

In weekend macar sa nu vorbim de servici, deci abordez filmele, de fapt serialul X-Files. Mi-a placut extrem de mult la vremea lui, dar din pacate am pierdut vreo 5 sezoane in timpul facultatii, aproximativ doua din restul de 4 s-au dus pe invatat pentru BAC/iesit la bere vineri seara, deci n-am avut ocazia sa il vad cap-coada, pana anul trecut, cand am facut rost de toate 9 sezoane.

E mult mai placut sa vezi serialul cand ti se nazare tie, fara pauze de o saptamana intre episoade, fara reclame samd. Asa apreciezi mult mai bine actiunea, mai ales episoadele care au mai multe parti. Din pacate asa apuci sa vezi si erorile facute de producatori, precum schimbarile de atitudine intre personajele principale in 2-3-4 episoade, fara a avea o explicatie clara de ce se intampla acest lucru.

Daca ai fi vazut episoadele pe parcursul unei luni, cu siguranta nu ti s-ar fi parut nimic ciudat la racirea relatiilor intre Scully si Mulder in a doua jumatate a seriei 6, dupa ce in prima jumatate se crease o relatie foarte apropiata, nu de parteneriat ci de parteneri. Poate scenaristii cochetau cu ideea unei relatii intime intre Scully si Mulder, dar n-o sa stim niciodata.

La fel am vazut si putin latura zgarcita a serialului: distribuirea unuia dintre figuranti in 2 roluri diferite. Ce e deranjant e ca acest lucru s-a intamplat in acceasi serie, primul rol fiind chiar notabil, cel de-al doilea mai mult decat de figuratie. Nu la fel pot spune de Alex Krycek, care a aparut in prima serie episodic, in povestea cu mormonii. Probabil a impresionat producatorii, care i-au dat un rol pe parcursul serialului, cam negativ ce-i drept, dar nu pot fi toti Mulder.

Nu vreau sa zic ca sunt dezamagit de serial, dimpotriva, dar acum sunt mai informat :)

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *