Cronica de film: Shooter (2007)

Shooter (2007)Descriere IMDB
Regizor: Antoine Fuqua
Actori: Mark Wahlberg, Danny Glover

Povestea este destul de comuna, dar nu identica cu alte filme: Bob Lee Swagger este un lunetist, unul foarte bun, care este atras intr-o conspiratie care urmeaza sa il scoata vinovat de asasinarea presedintelui SUA. Scapa ranit, doar v-am zis ca e bun, si incepe sa deznoade itele conspiratiei, eliminand apoi unul cate unul pe cei vinovati. Evident totul se termina cu bine, pentru el.

Scenele de actiune mi-au placut destul de mult, mai ales ca n-am mai vazut un film de actiune de ceva timp. In plus imi plac sniperii, chiar daca skilurile mele de Counterstrike ma scot din ecuatie. Ce nu mi-au placut au fost cliseele cu patriotul american care incearca sa ajute tara, nu oamenii care o populeaza (treziti-va oameni buni, America este o iluzie, o poveste spusa frumos. Realitatea bate filmul). Alte clisee includ rapirea femeii care il ajuta pe Bob Lee Swagger, eroul impuscat de doua ori care rezista in stil Die Hard, sniperul care trage in vesta de protectie a unui personaj pozitiv (pana atunci sniperii trageau la cap).

La fel nu inteleg de ce personajul principal are trei nume, poate ca sa se asemene cu lunetistul Lee Harvey Oswald . Per total insa este o un film foarte OK pentru amatorii filmelor de actiune. Wahlberg este in continuare un baiat bun. Ah, era sa uit, cand am citit prima data un review al filmului, care amintea de vocea penala a lui Danny Glover, care incarca sa faca pe durul m-am gandit ca exagereaza criticul, dar acum pot confirma ca a fost foarte bland cand a comentat problema.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *