Actorii buni care isi strica reputatia cu filme proaste

Am vazut de curand Lockout, un film de actiune boombastic. Nu ma asteptam la mult, ca doar vazusem trailerul, dar nici nu credeam ca o sa fie atat de prost, mai ales ca era cu Guy Pearce, un actor pe care l-am admirat in Memento, unul din filmele mele preferate.

Din pacat atat el cat si alti actori buni au cazut in ultimii ani in patima filmelor de 2 lei, care nu fac decat sa le traga in jos reputatia. Nicholas Cage este poate cel mai bun exemplu in acest sens. Am auzit ca a avut niste probleme financiare, prea multe case si castele se pare, dar nu cred ca a juca in filme de duzina pentru a scoate rapid niste bani te ajuta pe termen lung.

In clipa de fata ma indoiesc ca vreun regizor serios mai vrea sa lucreze cu Nicholas Cage. Odata ce cazi in grupa B e clar ca sansele sunt mai mari sa ajungi in grupa C decat in grupa A, asta ca sa fac analogii la fotbal (un sport pe care nu il urmaresc deloc). Gresesc oare?

Lockout (2012) poster

Lockout (2012) poster

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Phidas says:

    Hai ca Lockout a fost un film bunicel. Totusi: Ratings 6.1/10 from 10,976 users. :)

    • Ionut Popa says:

      Din punctul meu de vedere a fost plin de clisee si macho-isme. Cat despre rating, cand luam un 6 la scoala era ca si cum as fi ramas corigent. 6 din 10 e cel mult mediocru…

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *