Ce faceti cand va plictisiti?

Ce ma face sa intreb asta? Evident plictiseala care ma incearca de cateva saptamani… Saptamana viitoare ma asteapta un nou inceput, insa pana atunci ce fac? Nu-mi spuneti sa ma duc la mare, am fost in vreo 2 weekend-uri si drumul m-a surmenat (deh, sunt o fire sensibila :) ). Incep sa ma agaseze perioadele in care nu fac ceva productiv sau distractiv.

Drumul de acasa la birou e lung, nu pot face nimic in timpul asta. Televizorul nu ma mai atrage de foarte mult timp. Cele mai noi filme sunt cel putin mediocre, nu mai am puterea sa ma concentrez nici la documentarele de pe Discovery. Majoritatea timpului mort mi-l petrec facand planuri referitoare la viitorul meu proiect, dar si planurile trebuie la un moment dat puse in practica, nu poti planui la nesfarsit.

Voi ce faceti cand aveti asa o stare de plictiseala pe fundalul activitatilor zilnice? Nu ma refer la mici perioade intre 2 activitati. Dupa cat timp vi se ia de stat la terasa, de inotat sau ascultat muzica. Sunteti prea concentrati sa faceti ceva productiv sau apucati sa cititi o carte?

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Filip says:

    Cand nu mai am dispozitie de lucru ori am timp liber si n-am cum sa-l umplu lucrez cu mare placere la proiecte de amorul artei, fara cel mai mic scop lucrativ(cel putin nu unul evident ori imediat).

    Ca plecare eu incearc in curand muntele, e mai aproape si e mult mai relaxant.

  2. liviu says:

    Plictiseala? Hmm… am uitat sensul acestui cuvant. Are cineva un DEX la indemana? :)

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *