E foarte greu să nu afli ceva important în ziua de azi

Cu toate că Formula 1 a încetat să fie un sport fascinant de privit de foarte mult timp încă mă mai uit la curse, când am ocazia. Uneori nu apuc să văd cursa în direct, deci încerc foarte tare să nu aflu rezultatul final până în clipa în care apuc să văd înregistrarea.

Fac asta de câţiva ani şi nu cred să fi reuşit să nu aflu rezultatul de mai mult de 5-6 ori. Ştiţi cu toţii că nu mai e nicio plăcere să vezi o cursă sau un meci dacă ştii deja cine a câştigat.

În clipa de faţă avem atâtea surse de informare încât este aproape imposibil să nu afli rezultatul în cele câteva ore dintre momentul cursei şi cel în care apuci să te uiţi şi tu. Dacă încerci să vezi cursa a doua zi n-ai practic nicio şansă. Eu mereu încerc să nu citesc ştirile pe Google Reader, să nu deschid Facebook-ul, Twitterul, televizorul (asta mi-e foarte uşor în clipa de faţă) şi să nu vorbesc cu prietenii mei pasionaţi de Formula 1.

Practic cred că trebuie să te cam izolezi pentru a nu afla lucrurile importante în ziua de azi, şi prin importante mă refer la ştirile de interes pentru tine, lucruri care îi interesează pe cei din cercul tău de prieteni şi cunoscuţi. Per total cred că e un lucru bun, chiar dacă îţi răpeşte uneori din plăcerea de a fi surprins de ce s-a întâmplat la Formula 1. Dar gata cu vrăjeala, mă întorc să văd cursa de la Melbourne, la care bineînţeles că ştiu ce s-a întâmplat…

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *