TVR, banii publici, audienta si concurenta

logo formula 1V-am mai zis ca ma uit la Formula 1 de cate ori am ocazia. Daca nu pot sa o vad in direct gasesc pe net o inregistrare de vreo televiziune de sport din afara, ocazie cu care pot face diferenta intre actul jurnalistic romanesc si cel strain. Mare diferenta, si din pacate ieri am vazut cursa in direct la TVR. Zic din pacate pentru ca cei 2 comentatori au reusit iar sa se autodepaseasca cu glume de 2 lei, cu comentarii plictisitoare, cu discutii complet nesincronizate cu evenimentele importante ale cursei si tot asa.

Nu poti sa nu te gandesti ca banii publici ar fi fost mai bine cheltuiti daca nu ar fi licitat TVR sume imense pentru drepturile de difuzare ale F1 in anii trecuti. Oare si-ar mai fi permis ei sa tina o emisiune cu comentatori penibili daca indicii de audienta ar fi fost sub cei ai concurentei? Sau l-ar mai fi tinut pe Miki Alexandrescu (exista chiar si o petitie impotriva comentariilor la F1 pe TVR). Din pacate n-o sa aflam prea curand asta, mai ales ca TVR nu umbla dupa audienta ca sa bata concurenta, ca nu de acolo ii vin banii cei mai multi.

Si asa F1 devine din ce in ce mai plictisitor, iar comentariile romanasilor de la TVR nu fac decat sa puna sare pe rana.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *