Vouă vă mai place Top Gear?

Recunosc că mă uit la Top Gear de foarte multe sezoane. Îmi plac maşinile şi îmi place şi show-ul britanic, nu doar pentru că fac mişto de maşinile americane (favorizând prea mult mărcile engleze) ci pentru felul în care testează maşinile.

Din păcate în ultimii ani spectacolul în sine a cam luat locul scopului emisiunii, cel de a prezenta maşini. Nu ştiu cum sunt alţii, dar eu mă uit la o emisiune cu maşini pentru maşinile în sine, nu pentru comedie. Ştiu, sunt multe alte emisiuni auto care prezintă maşini mai multe, dar nu sunt aşa de bune pentru că nu investesc banii pe care îi bagă BBC în Top Gear şi nu au nici prezentatori carismatici.

Top Gear

Cu toate acestea nu pot să nu observ că noile serii Top Gear sunt din ce în ce mai scurte (6-7 episoade) şi se concentrează mai mult pe provocările şi întrecerile (stupide), în detrimentul prezentărilor şi testelor noilor modele. Nu mai zic de faptul că rar vezi testate maşini normale, pe care ţi le-ai cumpăra, dar asta este până la urmă un farmec al emisiunii, te face să visezi.

Motiv pentru care de câteva săptămâni bune îmi iau doza de auto de pe Youtube, unde sunt multe canale cu prezentări foarte bune (exemple are fi CarAndDriver, Drive, MotorTrend).

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. sebi says:

    Si George Buhnici testeaza masini si o face foarte bine Buhnici.ro

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *