Mulder (David Duchovny) in serialul Californication

californication, serial cu MulderAm fost mereu fan Mulder (David Duchovny), la fel cum am fost fan Scully si X-Files. Mi-a placut si ideea serialului si jocul celor doi actori, chiar daca nu se ridica la nivelulul unui DeNiro sau Pacino. Cred ca Mulder ar fi putut fi un actor bun, ar fi putut urma o cale asemanatoare cu Brad Pitt, ambii frumosi si cu caracter (o sa ma opresc aici sa vorbesc despre aspectul fizic, sa nu creez o impresie gresita despre mine). Pe Mulder mi-l inchipui asa comod ca si mine, dar cu ambitie, tot ca si mine

Recent am dat peste Californication, un serial in care joaca rolul principal, al unui scriitor de succes care are o criza tip “middle age” (nu stiu cum ii zice in romana, dar are si un Porsche, deci respecta definitia, chiar daca e o rapciuga). Serialul este categorisit drept comedie, dar cum si comentariile pe IMDB zic, ar fi trebuit sa fie drama. Il recomand fanilor Mulder si nu numai. Fiecare episod are 30 de minute, deci nu e suficient de lung sa plictiseasca si nici prea scurt ca sa te faca sa vezi 5 episoade unul dupa altul.

Este interesant rolul de personaj autodistructiv pe care il joaca Mulder, dar cu siguranta isi va reveni, cel putin eu asa cred.

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *