O noapte la muzeu: noaptea muzeelor in Bucuresti

Ca tot romanul m-am gandit sa ma duc la muzeu tocmai in Noaptea Muzeelor. Ca un pasionat de arme si militarie ce sunt m-am dus intai la Muzeul Militar National Bucuresti. Chiar daca arata jalnic, exponatele sunt fie inghesuite, fie neingrijite, fie ambele, am apreciat sa vad pe viu mituri precum tancul T34, tunul antiaerian Flak88 si avionul lui Henri Coanda (cel care apare si in Discovery Short Moments).

Din pacate atmosfera de manele a predominat, lumea fiind atrasa de muzica de orga cu prea putine canale MIDI ce se auzea in boxele tip stadion comunist. Daca nu te distragea muzica, o faceau sigur “circarii” de-o schioapa ce facea obiectul tematic al serii muzeelor la Muzeul Militar. Nu mai zic de curtea care nu era luminata si de descrierile armelor, niste amarate de bucati de metal ruginite pe care literele erau embosate, nu vopsite cu alta culoare.

Trecand insa peste aceste mici neajunsuri va invit sa vedeti o mica galerie de poze (mersi Oana pt poze):

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. jo13 says:

    hai ca am facut poze dragute pt un incepator, tre sa recunoastem:D hi hi

  2. criserb says:

    Asta vroiam sa-l vad si eu, dar am ajuns la altul din pacate :) gandindu-ma ca nu e deschis, asa cum s-a intamplat si ultima oara la Noaptea Muzeelor. Se pare ca tu ai fost mai norocos.

    Frumoase poze domnule incepator :)

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *