O zi in poligonul de tir cu talere CTS Tunari

Ieri, la invitatia System Plus, distribuitor Dell in Romania, am participat la un concurs de tir cu talere in cadrul poligonului CTS Tunari. Am mai tras anul asta cu pusca cu aer comprimat, dar ieri am folosit “the real thing”, adica pusca de vanatoare cu alice.

De mic am fost pasionat de arme si razboi (de partea romantica a sa, nu cea oribila) si ma bucur ca am avut ocazia sa trag cu pusca, in scop sportiv evident.

Experienta a fost excelenta, mai ales ca am iesit pe locul 3, chiar daca acum ma doare putin umarul de la reculul pustii si cele 40 de focuri trase. Nu este un sport destinat exclusiv baietilor, fiind si fete care au tras mai bine decat unii baieti.

trofeu tir talere

Trebuie sa recunosc insa ca munca ne-a fost usurata datorita folosirii tevii de jos a pustii, cea care imprastie alicele mai mult (avantaj daca tragi repede, pana nu se indeparteaza talerul) si de faptul ca stateam in cea mai usoara pozitie, in spatele talerului, paralel cu directia sa.

Recomand oricui sa petreaca cateva ore in poligonul CTS Tunari, preturile nu sunt exorbitante, iar pentru inraiti existand si un poligon de tir cu pistolul, unde puteti incerca un Glock, cu recul mult mai puternic decat al pustii de vanatoare.

Nokia E51 nu e un telefon multimedia, a se vedea mai sus de ce

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. bunea marius says:

    foarte frumos sport…..va spun din proprie experienta ca l-am practicat si eu 6 ani

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *