Cariera: obisnuiti sa intoarceti capul si sa priviti in urma?

N-am schimbat multe locuri de munca in “cariera mea” inca scurta, dar cred ca m-am inteles bine cu toti colegii mei (ei, nu chiar cu toti :) ). Nu pot spune ca m-am interesat mereu despre cum stau lucrurile pe la fostele locuri de munca, dar ocupandu-ma in continuare de ale calculatoarelor/jurnalism/internet imi ajung la urechi vorbe despre ce se mai intampla pe unde am lucrat.

Deci azi, un bun fost-coleg/angajat de XtremPC mi-a dat cateva linkuri catre discutii de pe forum, referitor la ultimul numar al revistei. Cum n-am mai intrat pe forum de cateva luni bune am stat ceva timp sa citesc toata discutia referitoare la modalitatea de testare a monitoarelor LCD. Nu pot spune prea multe despre bucataria interna a revistei (deh, confidentialitate and stuff, plus conduita mea profesionala), dar ca om aflat in exterior acum, sunt uimit ca redactorii sustin ideea “ochiul bate senzorul” in cazul testelor comparative. Pe pagina 2 se scrie si de mine :), Codreanuz e de “vina”. Cred ca stie mai multe decat zice, plus sigur are connections ;).

As fi putut sa ma bag si eu in discutie, dar in cazul acestui subiect cred ca nu este cazul sa mai comentez. E ca si cum as incerca sa argumentez ca 1+1=2. Daca cineva nu stie deja acest lucru, nu are sens sa incerc sa ii explic eu cum stau lucrurile. In plus am blog si prefer sa scriu aici :).

In cazul extraordinar in care aveti timp si chef sa cititi toata conversatia as fi interesat sa stiu voi ce parere aveti de ceea ce sustine revista nr 1 de IT din Romania (n-am zis-o eu, plus ca Brat spune altceva aici, aici si aici).

ABONEAZA-TE PENTRU A PRIMI POSTARILE DIRECT PE EMAIL
Vei fi anuntat zilnic cand public articole noi pe blog!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Vlad Popa says:

    Mama omida de la coltu strazii e un romanism adevarat. XtremPC se indreapta spre un talk-show pe hartie.
    In Politehnica am avut curs de masuri electrice si cine mai stie cate laboratoare. Experientele sunt repetabile, comparabile.
    Probabil ca XtremPC vrea sa treaca pe online cu un blog facut de redactorii sai.

Lasa un comentariu:

Your email address will not be published. Required fields are marked *